Caută
  • Psiholog Ana Maria Rotaru

Nu mai suport!

Ce este în neregulă cu mine? Oare o să mă simt vreodată mai bine? Nu mai suport!

In primul rând nu este nimic in neregula cu tine ca om, ca persoana. Problema este modul in care gândesti despre: situații, emoții, oameni, familie, viața, școala, loc de munca etc.

În terapie te ajut sa înțelegi modul in care te gândesti la emoțiile tale dar si cum interpretezi propriile emoții si emotiile celorlalți. Vei învăța cum sa îti accepti emoțiile și cum sa trăiești cu ele.

De îndată ce apare o emoție, exemplu anxietate, începi să evaluezi natura aceste emoții: Oare această emoție va dura la nesfârșit? Și ceilalți oameni se simt așa cum mă simt eu? Oare ar trebui să-mi fie rușine de sentimentele mele? Îmi pot exprima sentimentele liber fără să fiu criticat/ă? Oare ceilalți oameni imi vor da dreptate pentru felul în care mă simt? Oare au sens emoțiile mele?

Acesta este dialogul tău intern, dacă schimbi ceva la modul in care gândesti despre ceea ce ți se întâmpla și simți, vei reuși sa te simți mai bine, vei reuși sa te bucuri de viața și sa treci mai ușor peste anumite situații dificile din viața ta.


30 afișare0 comentariu

Address

Strada Ion C. Bratianu, Arad, Romania

Contact

0040723582085

Follow

©2017 by emotii.ro. Proudly created with Wix.com

Aici iti regasesti echilibrul

servicii

Implementez metode eficiente de psihoterapie cognitiv - comportamentala pentru a incuraja auto-intelegerea si imi incurajez clientii  sa adopte noi atitudini si sentimente fata de situatiile de viata. De la deschiderea usilor clinicii mele în anul 2014, am oferit clientilor mei o gama larga de servicii de sanatate mintala. De la circumstante la scara mica, pana la experiente traumatizante -serviciile mele sunt personalizate pentru a satisface nevoile tuturor.

Two Dried Leaves

Prin terapie devi o persoana mai fericita si mai sanatoasa.

Terapie individuala
Bloom

Pentru o mai buna comunicare.

Terapia de cuplu
Lecture

Nu esti singur.

Terapie si consiliere de grup
Foggy Pier

Suntem alaturi de dumneavoastra.

Terapie de familie