Terapia de cuplu

 

Căsătoria și divorțul sunt ambele experiențe comune. În culturile occidentale, mai mult de 90% dintre oameni se căsătoresc până la 50 de ani. 

 

Căsătoriile sănătoase sunt bune pentru sănătatea mentală și fizică a cuplurilor. Ele sunt, de asemenea, bune pentru copii; crescând într-o casă fericită, familia unita protejează copiii de problemele mentale, fizice, educaționale și sociale. Cu toate acestea, aproximativ 40 - 50% dintre cuplurile căsătorite ajung la divorț. Rata divorțului pentru căsătoriile ulterioare este chiar mai mare.

Text adaptat din Enciclopedia de Psihologie și Cercetare privind căsătoria și divorțul.

 

Exista divorț sanatos? Rațional?

Psihologul va poate ajuta sa ajungeți in punctul in care despărțirea dvs. sa fie cât mai rațională! Asta in cazul in care căsnicia sau relația nu mai pot fi salvate.

 

Separarea și divorțul sunt evenimente dificile din punct de vedere emoțional, dar este posibil să aveți o despărțire sănătoasă, rațională!

 

Cupluri fericite: 

Psihologul va poate ajuta sa învățați cum să vă păstrați relația sănătoasă sa pastrati relația romantica în stare bună, cum sa învățați sa vorbiți deschis, cum sa păstrati relația interesanta și cum sa căutati ajutor dacă este necesar.

 

 

Sursa: 

http://www.apa.org/topics/divorce/index.aspx