Terapia de familie 

 

Terapia familială este un tip de consiliere psihologică (psihoterapie) care poate ajuta membrii familiei să își îmbunătățească comunicarea și să rezolve conflictele.

Terapia familială este, de obicei, asigurată de un psiholog, de un clinician social sau de un terapeut licențiat. Acești terapeuți au studii superioare.

 

Terapia familială este adesea pe termen scurt. Poate include toți membrii familiei sau doar cei capabili sau dispuși să participe. Planul dvs. specific de tratament va depinde de situația familiei dumneavoastră. Sesiunile de terapie familială vă pot învăța cum sa aprofundati conexiunile familiale și cum sa treceti prin momentele stresante, chiar și după ce ați terminat ședințele de terapie.

 

Sursa: 

http://www.mayoclinic.org/tests-procedures/family-therapy/home/ovc-20358169

Address

Strada Ion C. Bratianu, Arad, Romania

Contact

0040723582085

Follow

©2017 by emotii.ro. Proudly created with Wix.com

Aici iti regasesti echilibrul

servicii

Implementez metode eficiente de psihoterapie cognitiv - comportamentala pentru a incuraja auto-intelegerea si imi incurajez clientii  sa adopte noi atitudini si sentimente fata de situatiile de viata. De la deschiderea usilor clinicii mele în anul 2014, am oferit clientilor mei o gama larga de servicii de sanatate mintala. De la circumstante la scara mica, pana la experiente traumatizante -serviciile mele sunt personalizate pentru a satisface nevoile tuturor.

Two Dried Leaves

Prin terapie devi o persoana mai fericita si mai sanatoasa.

Terapie individuala
Bloom

Pentru o mai buna comunicare.

Terapia de cuplu
Lecture

Nu esti singur.

Terapie si consiliere de grup
Foggy Pier

Suntem alaturi de dumneavoastra.

Terapie de familie