Terapie pentru toți! 

Alăturați-vă miilor de oameni care se simt deja mai fericiți! 

 

Cu ajutorul terapiei online, oricine poate beneficia de terapie fără a se deplasa sau a merge într-un cabinet- și pentru bani semnificativ mai puțini decât terapia in cabientul psihologului.

Prin terapia online beneficiati de intimitatea caminului propriu si de serviciiile profesionale ale unui psihoterapeut licentiat.

De cele mai multe ori oamenilor le este greu sa faca primul pas, sa mearga intr-un cabinet psihologic, asta ii nelinisteste, asa rezolvam aceasta problema.

Mai sunt si cei care locuiesc mai departe de oras sau cei plecati la munca in strainatate, in acest mod le este mult mai usor sa apeleze la ajutor psihologic oriunde s-ar afla.

Astazi programul este mult mai incarcat, poate ne vine mai usor ca dupa servici sa apelam la ajutor psihologic de acasa.

 

Misiunea mea! 

Realizarea de consiliere și psihoterapie  profesională accesibilă, si convenabilă - astfel încât oricine se luptă cu provocările vieții sa poata obține ajutor oricând și oriunde. Pe skype, messenger, WhatsApp sau la telefon. Am observat ca fiecare persoana are o preferinta si imi place flexibilitatea, asa ca in functie de dorinta si preferinta clientului putem discuta pe orice platforma.

 

Începeți terapia acum cu un terapeut licențiat care înțelege modul în care vă simțiți, și va poate ajuta sa fiți bine. 

 

Fa astăzi primul pas. 

Address

Strada Ion C. Bratianu, Arad, Romania

Contact

0040723582085

Follow

©2017 by emotii.ro. Proudly created with Wix.com

Aici iti regasesti echilibrul

servicii

Implementez metode eficiente de psihoterapie cognitiv - comportamentala pentru a incuraja auto-intelegerea si imi incurajez clientii  sa adopte noi atitudini si sentimente fata de situatiile de viata. De la deschiderea usilor clinicii mele în anul 2014, am oferit clientilor mei o gama larga de servicii de sanatate mintala. De la circumstante la scara mica, pana la experiente traumatizante -serviciile mele sunt personalizate pentru a satisface nevoile tuturor.

Two Dried Leaves

Prin terapie devi o persoana mai fericita si mai sanatoasa.

Terapie individuala
Bloom

Pentru o mai buna comunicare.

Terapia de cuplu
Lecture

Nu esti singur.

Terapie si consiliere de grup
Foggy Pier

Suntem alaturi de dumneavoastra.

Terapie de familie